Studio te huur

Deze zongerichte, rookvrije, luxueuze studio, is gelegen in residentie Mermaid 2, Albert-1 laan 202 te Nieuwpoort-Bad, vlak in de winkelstraat (boven Colette en Immo Strand) en 50 meter van zeedijk en strand.

Omschrijving

Deze rookvrije studio voor maximum 2 personen werd in 2017 volledig gestript en zeer luxueus, opnieuw ingericht volgens de actuele noden en vereisten van deze tijd. Dit eigendom ligt op de derde verdieping en bestaat uit een zeer trendy open keuken, led-verlichting, WC en badkamer met lavabo en inloopdouche, een opklap-tweepersoonsbed, voldoende kasten, living met tweezit, wandmeubel en eettafeltje. Er is geen terras maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door een groot schuifraam. In open stand lijkt het alsof je buiten zit.

Voorzieningen

De rookvrije studio is voorzien voor maximum 2 personen, 1 opklap-tweepersoonsbed in kast, Telenet, Led TV-toestel en DVD/Blu-Ray - speler, oplaadstekkers en kabeltjes voor …, Radio/Cd-speler, vaatwasser, combi-oven, koelkast met diepvries, Nespresso-toestel, koffiezet, water,- en eierkoker, broodrooster. Beddengoed is niet aanwezig, wel donsdekens en hoofdkussens voor het dubbel bed. Eetservies en klein keukenmateriaal (incl. potten en pannen) staan ter beschikking. Poetsgerief en stofzuiger staan in een opbergkast.

Huisregels

De Studio dient proper achtergelaten te worden, zoals u het vond. D.w.z.: geef alle vertrekken een algemene poetsbeurt; vnl. sanitair, keuken en vloeren. Vuilbakken leegmaken, beddengoed effen leggen, bed opklappen in kast, koffiezet en/of Senseo proper maken en uittrekken alsook de andere kleine huishoudtoestellen. Koelkast en vaatwasser leegmaken en reinigen. Thermostaat verwarming afzetten, alle verlichting uitschakelen en waterkranen nazien. Huisdieren niet toegelaten, potje breken = potje betalen. U bent niet alleen in het gebouw, respecteer de rust van de buren en het algemeen reglement.


Routebeschrijving


Onze andere residentie
Studio te huur

Studio te huur

Deel met je vrienden:
Onze andere residentie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x