Appartement te huur

Dit zongerichte, rookvrij, appartement is gelegen in residentie Aalscholver, Elisalaan 19C te Nieuwpoort-Bad vlakbij de tramhalte, 200meter van de wandelweg naast de vaargeul en 150meter van het strand, het commerciële hart van Nieuwpoort-Bad ligt op enkele passen gaan.

Omschrijving
Dit zongerichte, rookvrij, appartement, voor maximum 4 personen, ligt op de vierde verdieping en bestaat uit een inkomhal, WC, ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en voldoende kasten, mooie badkamer met lavabo en douche, berging, trendy open keuken, living met drie-zit (=uittrekbaar tot bed) en twee comfortabele lees-zetels, wandmeubel, grote eethoek en ruim terras aan zonzijde.

Voorzieningen
Het appartement is voorzien voor maximum 4 personen, 1 slaapkamer met dubbel bed, 1 uittrek-zetel als bed voor 2 personen, LCD TV-toestel en DVD-speler, oplaadstekkers en kabeltjes voor …, Telenet, Radio/Cd-speler, vaatwasser, combi-oven, koelkast met diepvries, Senseo, koffiezet, water,- en eierkoker, broodrooster. Beddengoed is niet aanwezig, wel donsdekens en hoofdkussens voor al de bedden. Eetservies en klein keukenmateriaal (incl. potten en pannen) staan ter beschikking. Poetsgerief en stofzuiger staan in de berging.

Huisregels
Dit rookvrij appartement dient proper achtergelaten te worden, zoals u het vond. D.w.z.: geef alle vertrekken een algemene poetsbeurt; vnl. sanitair, keuken en vloeren. Vuilbakken leegmaken (vuilnisberging bevindt zich op niveau -2), beddengoed effen leggen, koffiezet en/of
Senseo proper maken en uittrekken alsook de andere kleine huishoudtoestellen. koelkast en vaatwasser leegmaken en reinigen. Thermostaat verwarming afzetten, alle verlichting uitschakelen en waterkranen nazien. Huisdieren niet toegelaten, potje breken = potje betalen. U bent niet alleen in het gebouw, respecteer de rust van de buren en het algemeen reglement.

>>> Contacteer ons!
>>> Bekijk foto's!
>>> Onze prijzen!

Elisalaan 19 C0401 8620 Nieuwpoort-Bad
fijnaanzee@fijnaanzee.be
T +32 495 511572
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x