Over ons

Fijn aan zee

Vakantie aan zee is van alle tijden! In het begin van de vorige eeuw kwam mondjesmaat het toerisme op gang aan onze Belgische kust. Ook Nieuwpoort profiteerde hier van.

Nu is Nieuwpoort-Bad een bruisende stad waar winkelen en ontspanning elkaar vinden.

Ontspanning

Nieuwpoort, dé trendy badstad aan de Belgische kust die u alles kan bieden wat u van een vakantie verwacht!

De zee, het strand, het staketsel, de mooi aangelegde boulevard, de sfeervolle shoppingstraat, de gerestaureerde monumenten, de grootste jachthaven van Europa, de vele restaurants, de natuur en de gezellige pleintjes...

Winkelen in Nieuwpoort?

De trendy boetieks in Nieuwpoort zorgen gegarandeerd voor een dagje pure shopping fun. Alle winkels zijn bovendien geopend op zondag.

Nieuwsgierig?

Dan is er "Fijn Aan Zee", twee mooie vakantieverblijven. Eéntje in residentie Aalscholver; ééntje in residentie Mermaid

 

1 Appartement

Bent u met vier of wenst u wat meer ruimte dan is dit rookvrij appartement iets voor u. Alle comfort is hier aanwezig. U hoeft enkel zelf beddengoed mee te nemen. Heb bovendien geen schrik. Ook al is dit zongericht appartement vlak aan de tramhalte gelegen, geluidshinder heeft u hier niet van.

1 Studio

Een week-endje, midweek of zelf een hele week met twee, of liever alleen? Dan is deze moderne, pas gerenoveerde, studio de place-to-be voor u. Rookvrij, zongericht en gelegen midden in het commerciële hart van Nieuwpoort-bad. Luxe te over op enkele passen van de zeedijk en strand.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x